Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul este Pingu Solutions Design SRL. umita in continuare S.C. Pingu Solutions Design SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J29/935/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 31856578,
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Pingu Solutions Design SRL. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii” din subsolul paginilor site-ului.

Utilizarea Wesite-ului

Puteti studia ofertele de pe site pentru a lua la cunostinta de ofertele noastre actuale.

Anulare/Rambursare

Contractul se poate anula in orice moment de catre Beneficiar printr-o cerere scrisa. In acest caz, Prestatorul nu va returna prima transa       perceputa la incheierea contractului.

In cazul in care Beneficiarul isi va reprograma evenimentul se va rediscuta oferta sau se va pierde avansul perceput de Prestator.

Confirmarea rezervarii

Pentru a confirma rezervarea va rugam sa ne contactati pentru a verifica calendarul pentru perioada dorita de dvs.

Confidentialitatea datelor dvs.

Datele dvs personale pe care ni le transmiteti sunt folosite pentru intocmirea contractului, pentru eliberarea facturii si pentru procesarea platilor online. 
Adresa de mail/contul de Facebook personal il folosim ca sa purtam discutiile pentru confirmarea rezervarii si a va trimite link-ul de download.

Responsabilitatea fata de echipamentul furnizorului

In cazul in care Furnizorul sufera daune din cauza invitatilor ( accesorii lispa, propsuri distruse, echipamente distruse), responsabil pentru plata daunelor va fi titularul contractului.

Plata pentru propsuri lipsa, palarii, ochelari – 100 de lei

Plata pentru echipamente distruse ( cabina, imprimanta,aparat foto) – pretul pietei.

Transport

Cabina Foto Ploiesti se deplaseaza gratuit in limita a 15 Km, fata de Orasul Ploiesti. Pentru distante mai mari se achita un tarif de 2 lei/km ( costul reprezinta deplasarea dus-intors).

Inceperea programului Cabina Foto Ploiesti

Cabina Foto poate fi rezervata in intervalul 10:00 AM – 21:00 PM. In acest interval orar, pretul este cel afisat pe site. Pentru ore de incepere care depasesc ora 21:00, se va percepe 100 lei/0ra in plus pentru fiecare ora fata de ora 21:00